Najela sem apartma na obali, za svoj dopust

Ogledujem si izjemno lep apartma na obali, ki bi ga najela za poletje. Čisto ob plaži je in ima noro lep razgled na morje. Če bi tam preživela teden dni dopusta, bi bilo odlično. Ne vem, zakaj se obotavljam. Nekaj me skrbi, da morda ne bom mogla biti prosta takrat, ker se zadnje čase vse zamika, kar mi ni kaj preveč všeč.

Ne vem pa, kdaj bom bolj zagotovo vedela, kako bom lahko prosta. Ne upam pa tvegati, da naredim rezervacijo, potem bom pa morala to odpovedati in se soočati s tem, da želene termine apartma na obali, ne bo prost. Res imam zapleteno odločanje. Le, če naredim rezervacijo za dva tedna in potem odpovem rezervacijo za en teden. Ampak to mi ni najbolj prijetno delati. Saj vem, da je apartma na obali, tako lep, da bo hitro zaseden. V vsakem primeru bi rezervacijo prekinila mesec dni prej, kar je dovolj časa, da se zapolni. Če bi bilo to nekaj dni prej, bi bilo bolj neugodno.

Najela sem apartma na obali, za svoj dopust

Ko sem se še nekaj časa odločala, kaj naredim, sem prejela elektronsko sporočilo, kjer je pisalo, kdaj si lahko vzamem dopust. Prav ne bi moglo najti to sporočilo boljšega časa, da prispe do mene. Takoj sem naredila rezervacijo in apartma na obali, je bil potrjeno moj za moj poletni dopust. Ta del je pozitivno zaključen in sedaj imam mirne misli glede dopusta. Vse, s čimer se bom še ukvarjala okoli tega, je, kaj bom vzela s seboj in kaj bom tam delala. Kar pa je skoraj vse že premišljeno. Brala bom knjige, se sončila, spala na plaži in imela izklopljen telefon. Nekaj najboljšega. Sedem dni uživanja, brez skrbi, to je vse, kar potrebujem. Pa morje seveda, ki me bo s svojimi zvoki pomirjal, medtem ko se bom sončila na plaži. Pa še apartma na obali je tako blizu, da grem lahko praktično samo z brisačo na plažo.