Tandem paragliding je bila resnično nepozabna izkušnja

Že kar nekaj časa imamo s prijatelji navado, da se vsako poletje skupaj odpravimo na kakšno aktivnost, ki je še nismo preizkusili. Tako pa bi lahko skupaj probali čim več različnih aktivnosti in se na kakšno odpravili tudi večkrat, če bi nam bila ta tako všeč.

Sedaj pa smo se pred kratkim dobili na pijači, kjer smo začeli planirati, kam bi se sedaj odpravili. Ker pa smo že tolikokrat bili na različnih aktivnostih, pa je bilo že težko najti kakšno, kjer še nismo bili. Na misel pa nam je nato prišel tandem paragliding. To pa zato, ker se nam je ideja skoka s padalom zdela zelo razburljiva, vendar se sami na to nismo morali odpraviti, saj bi za to rabili primerno urjenje in pa licenco. Tako pa smo imeli na voljo tandem paragliding, kjer pa gre prav tako za spust s padalom, vendar bi bili na padalo privezani z eno že izkušeno osebo, tako da ne bi rabili nobene licence.

Tandem paragliding je bila resnično nepozabna izkušnja

No ta ideja pa se nam je vsem zdela zelo dobra, tako da smo kar začeli iskati kakšen termin in pa predvsem lokacijo, kjer bi se odpravili na tandem paragliding. Tako pa se nam je med vsemi lokacijami, Bovec zdel še najbolj privlačen in zabaven. To pa zato, ker se Bovec nahaja v samih Slovenskih Alpah, ter bi bili tako razgledi, ki bi nam jih skok s padalom nudil, bili res spektakularni.

Zato pa smo se kar naročili, oziroma smo si rezervirali termin za tandem paragliding v Bovcu, kar pa smo že komaj čakali. Imeli pa smo to srečo, da smo lahko termin dobili zelo hitro, tako da smo morali čakati samo kakšna dva tedna, kar pa je bilo zelo hitro.

Ko pa je končno prišel ta dan, da smo se spustili s padalom, pa je bila to resnično nepozabna izkušnja in smo si takoj rekli, da se bomo še letos enkrat odpravili spet na tandem paragliding.